Pujà Infantil Sant Onofre 2020 – Virtual

Com deiem abans, ha arribat l’hora de fer la Pujà de Sant Onofre. Com no podem fer-la d’altra forma, vos deixem amb aquest video per a que gaudiu dels moments emocionants i inovidables que viuen els nostres menuts quan porten a terme aquesta tradició de tornar a Sant Onofre a la seua “llar” habitual. Decicat a totes les xiquetes i xiquets que l’han feta possible els darrers anys i sobretot als que haurien d’haber participat aquest any i no ho han pogut fer. Visca Sant Onofre, la Passejà..i la Pujà!!!!!

Trailer Pujà de Sant Onofre infantil 2020 – Virtual

Hui hauria de ser la Pujà de Sant Onofre, que, com sabeu, des de fà uns anys la porten a terme xiquetes i xiquets per tal de que vagen coneguent i involucrant-se en la Festa del nostre poble.Enguany, per motius de sobra coneguts per tots i, com ja va succeir amb la Passejà, no pot portar-se a terme la Pujà i, per això aquesta nit a les 21:00 h. publicarem un xicotet video per tal de viure (tot i ser només amb images) la Pujà tal i com s’hauria fet a eixes hores.De moment vos deixem un trailer per a que aneu fent boca…

Passejà Virtual Sant Onofre 2020

La nostra tradicional Passejà de Sant Onofre té el seu origen en una llegenda miraculosa que va acabar amb la sequera. Hui, vora 300 anys després, tornem a passar per una crisi que ens travessa en tots els sentits, i necessitem, més que mai, amarrar-nos a les nostres arrels i celebrar tot allò que ens uneix com a poble: el foc, el color, la música i, sobretot, la nostra gent…dediquem la Passejà virtual 2020 als que ens han deixat, i no deixem que l’espurna d’aquesta gran festa s’apague mai.

Carmen Martínez Ramírez

Alcaldessa de Quart de Poblet

____________________________________

Canviem el foc, la música i la festa al carrer per un sentit record a totes les víctimes provocades pel Covid19 i un agraït homenatge als col·lectius que han treballat perquè superem aquesta pandèmia.

Celebrem enguany La Passejà de manera diferent amb una “celebració virtual”, una celebració que ens ha d’impulsar a tot el poble (des del record i el respecte) a enfortir el nostre sentiment d’unitat davant l’adversitat i el nostre desig de consolidar-nos com un poble, una societat, més unida,  esperançadora i positiva.

Visca Quart la Passejà de Sant Onofre.

Francesc Xavier Torres Medina

President de l’Associació Amics de la Passejà