Concursos

Amb la intenció de promoure i donar a conèixer la festa de la Passejà de Sant Onofre de Quart de Poblet, l’Associació d’Amics de la Passejà amb col·laboració de la Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Quart de Poblet convoca

I CONCURS DE FOTOGRAFIA

«La festa de la Passejà»

Bases:

TEMA.- Serà. obligatòriament, La Festa de La Passejà de Sant Onofre al mes de Juny del 2011, en qualsevol dels seus aspectes. La tècnica i l’estil seran lliures.

PARTICIPANTS.- Podran participar totes les persones que ho desitgen, amb un màxim de 3 fotografies per concursant. Al participar en este concurs, els autors o les autores reconeixen ser posseïdors dels drets d’autor i d’imatge.

PRESENTACIÓ D’OBRES.- Les obres es presentaran en format digital d’alta qualitat, a la pàgina web de l’Associació: www.amicsdelpasseja.com, o per correu electrònic a l’adreça amicsdelapasseja@amicsdelapasseja.com, en el qual figurarà el nom, DNI, telèfon i adreça. El termini d’admissió de les obres serà fins el 31 de desembre de 2011.

JURAT.- El jurat serà designat per la mateixa associació. Només podrà ser premiada una fotografia per participant. La decisió del jurat serà inapel·lable i no es sap quan es farà pública. Els premis podran ser declarats deserts.

PREMIS.- El jurat lliuraà un primer premi a la millor fotografia i dos accèssits. Al primer premi li correspondrà un disc de memòria digital d’alta capacitat. A cadascú dels accèssits, un marc digital de visionat de fotografies.

EXPOSICIÓ.- Amb les fotografies premiades i una selecció de les obres presentades es realitzarà una exposició a la Casa de la Cultura de Quart de Poblet, del 1 al 11 de juny de 2012. Al mateix acte d’inauguració es farà entrega dels premis.

ÚS DE LES OBRES.- L’Associació podrà reproduïr i/o publicar les fotos premiades al material de difusió i promoció de la pròpia Associació. Opcionalment, la resta de les fotos impreses no premiades, es tornaran als autors que ho sol·liciten fins al 30 de juny del 2012.

 

La participació en este concurs suposa l’acceptació de les seues bases. Les bases es poden consultar a www.amicsdelapasseja.com

 

FORMULARI CONCURS

 

Avís: El temps d’espera al enviar el formulari dependrà de la vostra connexió a internet i el navegador que utilitzeu.

Recordeu que si teniu algún problema podeu enviar la fotografia amb els camps corresponents complets directament a la direcció amicsdelapasseja@amicsdelapasseja.com

 

El periode de recepció per al Concurs de Fotografia ha acabat. Agraïm la vostra participació i la esperem en el proper concurs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *