PREMSA DESTACADA

*

LA PASSEJÀ ÉS FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC

Gràcies a l’esforç de tots els Amics junt amb el recolçament de l’Ajuntament de Quart i totes les entitats cíviques que ens respalden, hem aconseguit impulsar el nostre patrimoni i traslladar aquestes promeses i costums convertint la Passejà en Festa d’Interés Autonòmic. Et contem tot el procés per fer realitat aquest somni.

RECONEIXEMENT OFICIAL DE LA NOSTRA TRADICIÓ

El 9 de maig, a un mes de celebrar la Passejà de Sant Onofre del 300 Aniversari, va eixir publicar en el D.O.G.V. la Resolució de Presidència de la Generalitat, per la qual s’atorga la declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic a la «Passejà de Sant Onofre» de Quart de Poblet.

Durant l’inaguració de l’exposició fotogràfica conmemorativa de la Passejà; Carmen Martínez, Alcaldessa de Quart, va llegir les paraules del secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer que ens otorgen el títol honorari.

Aquest camí va començar en 2018, quan després d’aconseguir ser Festa d’Interés Turístic Provincial, el poble i les seues institucions van bolcar-se per gestionar i presentar la nostra tradició al reconeixement autonòmic.

Una pandemia i molta dedicació després, estem un pas més prop de fer que perdure sempre La Passejà de Sant Onofre.

NOTÍCIA AMB REPERCUSIÓ

L’esperada resolució va resonar pels mitjans de comunicació més rellevants de la Comunitat Valenciana.

CELEBREM JUNTS 300 ANYS DE LA PASSEJÀ