|

Videojoc – «Quart i la Passejà de Sant Onofre en 3D»

A iniciativa de l’A.C. Amics de la Passejà i de la ma de l’Ajuntament de Quart de Poblet, el passat 10 de desembre es presentaren els audiovisuals «La Pujà de Sant Onofre» i «La llegenda de la Passejà», i el videojoc de «Quart i la Passejà de Sant Onofre en 3D». Els Amics de la Passejà estem molt contents del resò social i en els mitjos de comunicació. Ací teniu alguns links de prensa digital i l’enllaç per descarregar el videojoc.

Quart de Poblet celebra La Passejà de Sant Onofre con más ilusión que nunca tras dos años de pandemia

La alcaldesa Carmen Martínez y el presidente de Amics de la Passejà avanzan que la tradición más antigua de la localidad opta a ser Fiesta de Interés Turístico Autonómico

https://plazapodcast.es/quart-de-poblet-celebra-la-passeja-de-sant-onofre-con-mas-ilusion-que-nunca-tras-dos-anos-de-pandemia

| |

Passejà Virtual Sant Onofre 2020

La nostra tradicional Passejà de Sant Onofre té el seu origen en una llegenda miraculosa que va acabar amb la sequera. Hui, vora 300 anys després, tornem a passar per una crisi que ens travessa en tots els sentits, i necessitem, més que mai, amarrar-nos a les nostres arrels i celebrar tot allò que ens uneix com a poble: el foc, el color, la música i, sobretot, la nostra gent…dediquem la Passejà virtual 2020 als que ens han deixat, i no deixem que l’espurna d’aquesta gran festa s’apague mai.

Carmen Martínez Ramírez

Alcaldessa de Quart de Poblet

____________________________________

Canviem el foc, la música i la festa al carrer per un sentit record a totes les víctimes provocades pel Covid19 i un agraït homenatge als col·lectius que han treballat perquè superem aquesta pandèmia.

Celebrem enguany La Passejà de manera diferent amb una “celebració virtual”, una celebració que ens ha d’impulsar a tot el poble (des del record i el respecte) a enfortir el nostre sentiment d’unitat davant l’adversitat i el nostre desig de consolidar-nos com un poble, una societat, més unida,  esperançadora i positiva.

Visca Quart la Passejà de Sant Onofre.

Francesc Xavier Torres Medina

President de l’Associació Amics de la Passejà